VIGC congres over veranderend klantgedrag

BB160711 VIGCcongresNa het succes van vorig jaar heeft het VIGC besloten jaarlijks een congres te organiseren waarin kennis en netwerken de belangrijkste elementen zijn. Op 5 oktober 2016 is het zo ver in Mechelen. Het congres richt zich nu ook op Nederlandse deelnemers. Onlangs werd Blokboek.com aangesteld als mediapartner.

Met ruim 270 deelnemers was het eerste VIGC congres in Antwerpen vorig jaar een groot succes. Zowel over de locatie, het netwerking aspect, de catering maar zeker ook het niveau van de keynote spreker en het panelgesprek werden we overdonderd met positieve reacties.

Het thema dit jaar is: ‘Veranderend klantgedrag. Kansen voor de grafische industrie!’. We nodigen je dan ook graag uit in een uniek kader bij congrescentrum Lamot in Mechelen.

Inderdaad! Wij geloven in de kracht van de grafische industrie. Print is niet dood! Iedereen die Drupa bezocht, heeft de positieve uitstraling kunnen ervaren. Nieuwe vormen van communicatie bieden interessante opportuniteiten voor onze sector. Dit positivisme en enthousiasme willen we graag delen op Het Congres.

De deelnemers worden op 5 oktober vanaf 16u ondergedompeld in een uitermate levendig programma. Wat zeg je van Gino Van Ossel, professor aan de Vlerick Business School en Steven van Belleghem, expert klantgerichtheid in een digitale wereld, als onze twee keynote sprekers? En dat is nog maar het begin! Ontdek op onze minisite welke experten zullen deelnemen aan ons panelgesprek en welke grafische case besproken zal worden.

Uiteraard sluiten we de dag in de oude bierbrouwerij af met een uitgebreide receptie waarop netwerking in een ongedwongen sfeer centraal zal staan.

Inschrijven kan via de site van VIGC.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK