Connecting The Dots – titel van Het Congres van het VIGC

Openstaan om te innoveren en te ondernemen is in een markt die op verschillende vlakken onder druk staat heel belangrijk. Maar hoe doe je dat in de praktijk en vooral, kan je vandaag nog alles alleen doen of moet je meer op een model van samenwerking inzetten?

vigc-connecting-the-dotsDe bedrijfsvoering van een hedendaags bedrijf is complex en heeft veel uitdagingen. Je moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn om je te onderscheiden en om op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Technologie is hierbij belangrijk, maar ook de kunst om de juiste mensen aan te werven om deze technologie te kunnen implementeren, onderhouden en dagelijks te gebruiken, is niet te onderschatten. Welk businessmodel werkt het beste voor jou en jouw klanten en hoe bouw je jouw verkoopapparaat uit zodat je jouw omzet en marges kan verhogen?

Tijdens het vijfde VIGC Congres laten we verschillende experten aan het woord die jullie informeren en inspireren om de juiste connecties te kunnen maken tussen technologie, personeel, economie en verkoop, zowel binnen als buiten jullie bedrijf. Connecting the dots!

Goed Nieuws, als VIGC-lid kan je je extra voordelig inschrijven! Leden betalen slechts € 150 i.p.v. € 225! Bekijk het volledige programma op de VIGC-website en schrijf je meteen in.

Bron: persbericht VIGC

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK