Versterking verkoopteam Hillenaar

Hillenaar Outdoor versterkt het verkoopteam met twee nieuwe mensen. Philip Meijer treedt in dienst als sales director en Michiel Planthof als sales manager.

Meijer werkte voor Clear Channel en Michiel Planthof werkte bij Beyond Outdoor. Hillenaar Outdoor is een jong in 2017 gestarte onderneming. Ze zeggen het snelst groeiende buitenreclamebedrijf van Nederland te zijn. Algemeen directeur Jeroen Hillenaar in een persbericht op de website: “De rek is er nog lang niet uit. We blijven fors uitbreiden de komende maanden. Om dit in goede banen te leiden is personeel met verstand van zaken nodig.”

Met de komst van Meijer en Planthof denkt het bedrijf uit Leiderdorp de gewenste groei te realiseren.

Bron: website bericht Hillenaar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK