Digital signage van Hillenaar Outdoor op 100 vierkante meter langs de A2

Vanaf afgelopen maand was er geen ontkomen aan langs de A2 bij Echt. Hillenaar Outdoor plaatste daar maar liefst 2 digitale schermen met een grootte van 100 vierkante meter per zijde. 1,8 miljoen automobilisten zullen de periodiek wisselende reclameboodschappen zonder enige twijfel zien.

Hillenaar Outdoor is trots op de mast langs de A2, en zegt daarmee haar eigen positie in het zuiden van ons land te verstevigen. Het in Leiderdorp gevestigde bedrijf installeerde al eerder een ‘digitale’ mast met een dubbelzijdige weergave langs de A67, nabij Venlo. Iets kleinere masten staan onder andere ook langs de A5 bij Schiphol en langs de A12 bij Arnhem.

Hillenaar

Plattegrond

Op de interactieve plattegrond is goed te zien waar het bedrijf actief is in zowel printmedia uitingen als digitale uitingen. Die laatste groep groeit snel en wordt binnen de vakmedia digital-out-of-home genoemd. De teller staat momenteel op zeven dubbelzijdige, digitale reclamemasten, meer dan 80 digitale abri’s en 180 digitale TENQ-panelen door heel Nederland. Hillenaar: “Digital out-of-home staat bij ons hoog in het vaandel. We kunnen campagnes optimaliseren en het maakt adverteren op basis van ‘dayparting’, temperatuur en actualiteit mogelijk.” Naar verwachting volgen op korte termijn ook nieuwe digitale reclamemasten in Hoofddorp en Breda.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK