Pindakaas personaliseren in aanloop naar WK

Calvé Pindakaas en de KNVB slaan de handen opnieuw ineen. Zij haken in op het WK Vrouwenvoetbal, met een reclamecampagne voor gepersonaliseerde pindakaaspotten. Je kunt via online platform YourSurprise een pindakaasetiket personaliseren met een eigen naam. 

In de aanloop naar het aankomende WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk zetten Calvé en de KNVB zich in om alle kinderen met kleine en grote dromen te inspireren. “We weten dat er heel veel jonge voetballertjes zijn die dromen van een positie in het Nederlands elftal”, zegt Janina der Drift, Marketing Manager bij Calvé Pindakaas. Kracht, toewijding en doorzettingsvermogen dragen bij aan het waarmaken van dromen. Met pindakaas biedt Calvé een brandstof om (bijna!) elke droom uit te laten komen.

De pindakaaspot met naam is er vanaf 6,95 euro voor 350 gram, via YourSurprise, exclusief verzendkosten. Je kunt ook een XXL pot bestellen van een kilo. De persoonlijke pindakaaspotten kun je spotten in de nieuwste Oranje Leeuwinnen reclame.

Een eerdere, succesvolle reclamecampagne van de twee bedrijven was er afgelopen zomer, met een jonge Lieke Martens in de hoofdrol. Het inmiddels iconische Calvé reclamespotje met voetbalheldin Lieke Martens ging vorig jaar viral en werd tweede in de Gouden Loeki-verkiezing.

Bron: Calvé

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK