Experimenteren met ‘analoog’ en ‘digitaal’ langs de A2

Een opvallende keuze van Ocean Outdoor op de A2 met een dubbelzijdige ‘snelwegmast’. Aan de ene kant een gewone papieren poster, aan de andere kant een digitale variant, dus met alle mogelijkheden om content snel te wisselen.

De nieuwe locatie is er één van 19 die door Ocean Outdoor langs de A2 is opgesteld. De nieuwste mast staat naast het Bijenhotel bij het knooppunt A2/A12 bij Oudenrijn. Ocean Outdoor zegt dat er wekelijks zo’n 20 miljoen mensen worden bereikt met de reclame-uitingen.

Ocean Outdoor

De oppervlakte van de dubbelzijdige opstelling is maar liefst 100 vierkante meter per kant. Dus ook een flinke oppervlakte om te printen. De digitale zijde staat richting Utrecht/Amsterdam, de printeditie staat in de richting Den Bosch. In het persbericht van Ocean Outdoor wordt niet verder ingegaan op het ‘hoe en waarom’ van deze opmerkelijke keuze.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK