Experimenteren met ‘analoog’ en ‘digitaal’ langs de A2

Een opvallende keuze van Ocean Outdoor op de A2 met een dubbelzijdige ‘snelwegmast’. Aan de ene kant een gewone papieren poster, aan de andere kant een digitale variant, dus met alle mogelijkheden om content snel te wisselen.

De nieuwe locatie is er één van 19 die door Ocean Outdoor langs de A2 is opgesteld. De nieuwste mast staat naast het Bijenhotel bij het knooppunt A2/A12 bij Oudenrijn. Ocean Outdoor zegt dat er wekelijks zo’n 20 miljoen mensen worden bereikt met de reclame-uitingen.

Ocean Outdoor

De oppervlakte van de dubbelzijdige opstelling is maar liefst 100 vierkante meter per kant. Dus ook een flinke oppervlakte om te printen. De digitale zijde staat richting Utrecht/Amsterdam, de printeditie staat in de richting Den Bosch. In het persbericht van Ocean Outdoor wordt niet verder ingegaan op het ‘hoe en waarom’ van deze opmerkelijke keuze.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK