Drukwerkonline nu ook in België

“Een jaar geleden is onze nieuwe webshop live gegaan in Nederland. Vanwege het grote succes gaan we nu ook uitbreiden naar België!”

Drukwerkonlinebe

Aldus het positieve LinkedIn bericht van Drukwerkonline. Een webshop met een breed assortiment aan drukwerk. Dat was in een notendop het plan van eigenaar Marcel Haumann met Drukwerkonline.nl. “Veel drukwerk is steeds meer gestandaardiseerd, waardoor het perfect toepasbaar is voor online verkoop. Niet alleen het traditionele drukwerk zoals brochures of flyers, maar ook de specialere producties zoals bierviltjes of pokerkaartspelen. Wij willen alles online aanbieden tegen scherpe prijzen. We maken een bewuste keuze om een groot aanbod te geven en de productie uit te besteden. Daarvoor is een goed leveranciersnetwerk van belang. We hebben een groot netwerk met producenten door heel Europa.”

Marcel Haumann Web

Deze formule sloeg aan en kopieert hij nu voor de Belgische markt met Drukwerkonline.be. “De Vlaamse variant van de webshop heeft eveneens een groot assortiment aan drukwerk. Of het nu om folders, posters, enveloppen, puzzels of doordruksets gaat. De klantenservice gaan we net zo actief insteken als bij de Nederlandse variant. Om de klanten te bereiken, zullen we de online promoties flink intensiveren.”

Het plan om de Belgische webshop neer te zetten werd uitgewerkt met Alex Joos van Group Joos, die recent aandeelhouder werd van RSP, het moederbedrijf van Drukwerkonline. Marcel: “Wij hebben zo’n excellente producent erbij voor het drukwerk, en zij krijgen een extra verkoopkanaal online.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK