Buitenreclame trendwandeling

Van 12 t/m 26 maart kun je in Amsterdam een trendwandeling maken langs zeven bushokjes van JCDecaux met elk een trendposter. In elk bushokje vind je een fragment uit het OOH trendrapport van Posterscope, onderdeel van dentsu.

Dentsu Posterscope

Vanwege de coronamaatregelen en vooral thuiswerken is het belangrijker dan ooit om voldoende te bewegen. Daarom presenteert Posterscope dit jaar haar trendrapport 2021 in de vorm van een wandeling door Amsterdam, en stelt JCDecaux zeven abri’s ter beschikking. Posterscope heeft voor een lokale wandeling gekozen omdat de belangrijkste OOH trend van 2021 de verschuiving naar lokaal leven is. De OOH trends voor 2021 zijn gebaseerd op flexibiliteit om aan te passen bij veranderend consumentengedrag en bewegingen. Door een QR-code te scannen ontvangt de wandelaar meer trendinformatie en een routekaart om alle trends te verzamelen. 

Check hier de routekaart.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK