Levensechte presentatie met hologram

Het Rijswijkse innovatieve bedrijf HEREweHOLO maakt een box met daarin een hologram voor een levensechte beleving

Herewe Holo

Via een holografische weergave in levensgroot formaat is er à la minute contact op iedere gewenste locatie. Zelfs als deze mijlenver van elkaar verwijderd zijn. De HEREweHOLO box is daarnaast ook inzetbaar als een interactief touchscreen. De box is op heel veel terreinen toepasbaar. Van een echte live presentatie tot een levensechte visual op elke denkbare locatie. Zelfs een speech op afstand houden is mogelijk. De meest opvallende toepassing is speechen op je eigen begrafenis.

Dit is wat het bedrijf er zelf over zegt:
“Hoe zou jij het vinden als je levensecht als hologram wordt weergegeven en realtime in gesprek kan gaan waar en wanneer je maar wilt? Dat zou gaaf zijn toch? Hiermee kan je pas echt een indruk achterlaten! HEREweHOLO zorgt ervoor dat jij vanaf één locatie in verbinding staat met de rest van de wereld! Jouw verschijning wordt door een 4K holografische weergave geprojecteerd. Dit beeld is niet van echt te onderscheiden. De HEREweHOLO box biedt jou de mogelijkheid om live in verbinding te staan met klanten en jouw gastheerschap naar een hoger niveau te tillen. Verras door een baanbrekende toepassing van marketing en mixed reality en zorg dat mensen jou herinneren. Met HEREweHOLO zijn de mogelijkheden eindeloos.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK