Web-to-pack presentatie

BB151102 HighconTijdens de gratis te bezoeken show die Highcon geeft op 26 november laat het bedrijf ook een unieke web-to-pack toepassing zien onder de naam Axis.

Highcon Axis is een 2D naar 3D platform waarmee de fabricage van speciale verpakkingen kan worden uitgebreid met een online ordering systeem. Highcon werkt hierin samen met Xerox en ESKO.

Er is een groeiende interesse in luxe verpakkingen en bijzondere grafische producten zoals pop-up kaarten. Nu is het technisch mogelijk ingewikkelde producten snel te produceren en dat geeft kansen voor ondernemers die nieuwe wegen zoeken.

De Israëlische producent van digitale ril- en stansmachines, Highcon geeft op 26 november een kijkje in de wereld van bijzondere verpakkingen tijdens een wervelende gratis te bezoeken show in het Carlton President hotel in Maarssen.

Voor een beperkt aantal deelnemers is er een plaats in de zaal om dit bijzondere evenement mee te maken. Aanmelden kan door een email te sturen naar de Nederlandse vertegenwoordiger van Highcon, Wim Koning, wim.koning@highcon.net.

De Italiaanse producent Pringraf is op 26 november gastheer en zal een complete demonstratie geven, die via een groot scherm live te volgen is. De middag wordt afgesloten met een diner.

Deze film geeft een interessante kijk in de productie van een succesvolle Zweedse verpakkingsproducent die met Highcon werkt.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK