Agfa Graphics op InPrint: Nieuwe UV inkt formules en complete industriële workflows

Agfa Inkjet Ink

Agfa Graphics laat op InPrint, de industriële print show van 10 tot 12 november in München, zien wat het naast computer to plate en Apogee nog meer aan topproducten heeft. Dankzij jarenlange investering in research heeft de van oorsprong chemiegigant een indrukwekkende lijn van UV en waterbased inkten opgebouwd. Inkten die perfect samenwerken met haar Jeti en Anapurna inkjet printers maar ook ingezet kunnen worden voor het bedrukken van PET flessen en andere plastic producten. Op InPrint laat Agfa ook al haar andere oplossingen voor een complete industriële print workflow zien. Meer info over Agfa op InPrint via deze link.

 


Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK