Mimaki toont industriële printers op InPrint in München

Mimaki exposeert op InPrint 2017, de beurs voor industriële printtechnologie. De vakbeurs vindt van 14 tot en met 16 november 2017 plaats in hal A6 van het Munich Trade Fair Center in Duitsland. Mimaki zal op de beurs te vinden zijn op stand 214.

Bezoekers zullen op de Mimaki stand een brede waaier aan print- en snijoplossingen van industriële klasse van dichtbij kunnen bekijken. Daarnaast zal het bedrijf 3D-samples meebrengen, die een beeld geven van het potentieel van de full-color 3D-printer van het bedrijf voor rapid prototyping, produceren van gietvormen, modellering en meer. De toepassingen die getoond zullen worden, variëren van veiligheids- of waarschuwingslabels en naam- of nummerplaten, tot membraanschakelaars, samples van verpakkingen en promotionele artikelen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK