Mimaki op Label Expo

Mimaki heeft aangekondigd dat het een breed scala aan innovatieve digitale print- en snijoplossingen voor kleine en gepersonaliseerde oplagen labels en verpakkingen zal meebrengen naar Labelexpo Europe 2017. De beurs vindt van 25 tot en met 28 september plaats in Brussel onder het thema “Gain an Unfair Advantage”. Mimaki experts zullen op Stand 8A08 aanwezig zijn om bezoekers te helpen dit doel te realiseren.

“Met het oog op betere marktprestaties zijn merken steeds meer op zoek naar manieren om zich te onderscheiden op het gebied van labels en verpakkingen”, zegt Ronald Van den Broek, General Manager Sales bij Mimaki Europe. “Hoewel dit een effectieve aanpak is voor merken, kunnen conventionele label- en verpakkingsworkflows onder druk komen te staan door de kleinere oplagen en snellere time-to-market die deze strategieën eisen. Bovendien is er een groeiende behoefte aan snelle productie van samples en mock-ups om het ontwerpproces sneller te laten verlopen. Bij Mimaki hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van innovatieve, betaalbare manieren om ervoor te zorgen dat label- en verpakkingsconverters kunnen voldoen aan deze veranderende vereisten van klanten. Bezoekers aan onze stand zullen dit in actie zien.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK