Mimaki op vakbeurs voor kunststofindustrie

bb161010-mimaki-k2016Mimaki, komt met interessante nieuwe oplossingen voor de kunststofindustrie naar K 2016, dat van 19 tot en met 26 oktober plaatsvindt in Düsseldorf. Mimaki is te vinden op stand A36 in hal 4 van de beurs.
Bezoekers aan Mimaki’s stand op de beurs zullen als een van de eersten haar nieuwe UV-vlakbedprinters UJF-3042 MkII en UJF-6042 MkII zien, die best-in-class printsnelheden combineren met een goede hechting op acryl en tal van andere materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas, metaal en harsen. Ze zijn ook ideaal voor het produceren van membraamschakelaars of portefeuillehoesjes voor smartphones die ingedrukt of gevouwen moeten worden. Er zijn verschillende inktsoorten beschikbaar voor deze systemen, waardoor ze zowel op stijve als op flexibele materialen kunnen printen. Het inktaanbod bevat bijvoorbeeld inkten die ontwikkeld zijn voor duurzame resultaten met een uitstekende krasbestendigheid en inkten die zonder barsten tot 170% uitgerekt kunnen worden. Ook interessant is de doorzichtige vernisinkt, waarmee texturen aan te brengen zijn.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK