Mimaki onthult nieuwe generatie UV-drogende inkjetprinters op Viscom Paris

BB160902 Mimaki UJF-6042MKIIMimaki heeft aangekondigd dat het twee nieuwe printermodellen zal onthullen op Viscom Paris, dat van 6 tot en met 8 september plaatsvindt in Parijs. Mimaki zal te vinden zijn op stand G33. De UJF-3042 MkII en de UJF-6042 MkII zijn de nieuwste generatie UV-vlakbedprinters van Mimaki. Ze komen in de plaats van eerdere modellen, respectievelijk de UJF-3042HG en de UJF-6042. Nieuw aan de printers is dat ze een nóg hogere productiviteit, printkwaliteit en flexibiliteit bieden dan hun succesvolle voorgangers.

“We hebben gezien dat onze UV-drogende printsystemen steeds meer geïnstalleerd worden in productielaboratoria, winkelcentra en bouwmarktketens/doe-het-zelfwinkels voor het creëren van op maat gemaakte artikelen”, zegt Mike Horsten, General Manager Marketing van Mimaki EMEA. “Door sneller de gevraagde producten te leveren, zullen deze nieuwe printers voor de ultieme klantervaring zorgen op dergelijke locaties. Daarnaast verwachten we ook dat deze nieuwe aanwinsten enthousiast onthaald zullen worden door sign- en displaybedrijven, die altijd op zoek zijn naar productievere en rendabelere oplossingen voor hun activiteiten.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK