De nieuwe printers/snijplotters uit de SG-serie van Roland DG

BB160902 Roland SG-540Roland DG kondigt twee nieuwe eco-solvent grootformaat inkjetprinters/snijplotters in zijn TrueVIS-assortiment aan: de SG-300 en SG-540.

Ideaal voor startups in de grootformaat print productie of voor bedrijven die hun bestaande grootformaat aanbod willen uitbreiden: de nieuwe TrueVIS SG-serie staat garant voor rijke kleuren en een glanzende afwerking die vereist is voor indrukwekkende graphics tegen een zeer betaalbare prijs. Het TrueVIS-merk, dat in maart 2016 werd gelanceerd, is de nieuwste generatie inkjetprinters/snijplotters van Roland DG, die de bewezen technologie en expertise combineert die gedurende vele jaren werd opgedaan in de sign en grafische industrie. De SG-serie maakt deel uit van het TrueVIS-assortiment en biedt een uitstekende kleurkwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid met belangrijke verbeteringen: nieuwe FlexFire-printkoppen van Roland DG, nieuwe TrueVIS-vierkleureninkt, geavanceerde geïntegreerde print- en snijtechnologie en tal van extra ultramoderne eigenschappen. De SG-serie is verkrijgbaar in modellen van 762 mm (30”) en 1.371 mm (54”) voor de productie van indoor- en outdoor reclame, voertuig stickers, banners, posters en displays, en van labels, transfers en hittetransfers op kleding.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK