Win een snijplotter bij Roland op Fespa

Tijdens FESPA 2017, die van 8-12 mei in Hamburg, Duitsland plaatsvindt, is er een extra reden voor bezoekers om naar de Roland-stand te gaan en de nieuwe CAMM-1 GR snijplotterserie te ontdekken, namelijk de kans om hun eigen GR-640 snijplotter te winnen.

Tijdens FESPA 2017 zal Roland producten van haar uitgebreid assortiment tentoonstellen, zoals digitale grootformaat printers, snijplotters en geïntegreerde print- en snijtoestellen, UV-LED vlakbedprinters, sublimatie-oplossingen en nog veel meer.

De CAMM-1 GR-snijplotters werden in maart gelanceerd en beschikken over de snelste doorvoer in hun klasse, met een snelheid van 1485 mm per seconde, en hun uitvoersnelheid wordt ondersteund door een indrukwekkende kracht met tot 600g mesdruk. Prestatieverbeterende kenmerken omvatten een intuïtieve oversnijfunctie die tangentieel snijden simuleert voor scherpe, schone hoeken op moeilijk materiaal, en een snijkop met een dubbele positie voor standaard en geperforeerd snijden, ideaal voor gestanste stickers.

De GR-snijplotters zijn heel flexibel op vlak van materiaalcompatibiliteit, en elektronische pinch rollers met 10 drukinstellingen kunnen vlot zachte flock, dunne getinte raamfolie, dik reflecterend materiaal en nog veel meer aan. Het scala aan toepassingen is ook indrukwekkend, van raam- en vloerprints tot signalisatie, etiketten, verpakkingsprototypes en voertuiggraphics. De GR-serie is daarom een geweldige toevoeging in elk bedrijf; als vrijstaande snijoplossing of gekoppeld aan een bestaande printer.

Roland zal ook haar volgende generatie TrueVIS geïntegreerde print & snij-assortiment voorstellen, waaronder de laatste toevoeging aan het TrueVIS-gamma, de SG serie. Het TrueVIS-gamma levert de hoogste printkwaliteit wat betreft levendigheid, kleurengamma en complexe details. Het is echt een aanrader voor leveranciers van printsservices om naar de Roland-stand te gaan waar het team de verbluffende printkwaliteit zal demonstreren, die zowel met de VG- als de SG-serie mogelijk is.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK