Roland DG TrueVIS VG2 workshops op FESPA

Roland DG (Hal A5 Stand H10) gunt bezoekers aan FESPA 2019 een unieke kans op een interactieve beleving van de baanbrekend nieuwe Roland TrueVIS VG2 printer/cutter in een serie workshops.

De Roland TrueVIS VG2 staat sinds de lancering in het middelpunt van de aandacht met het winnen van de gerenommeerde ISA Innovation award. De vraag van de klant overtreft zelfs alle verwachtingen van Roland. De modellen TrueVIS VG2-640 en VG2-540 definiëren een nieuwe standaard op het gebied van kleurkwaliteit, efficiëntie, veelzijdigheid en precisie voor een concurrerende prijs.

Nadia Plomp

Tijdens de vierdaagse FESPA Global Print Expo – van 14 tot
17 mei 2019 in het Duitse München – organiseert Nadia Plomp, Product Specialist van Roland DG Benelux, de TrueVIS VG2 workshops. Nadia heeft al jarenlang ervaring in de ondersteuning van Roland dealers bij hun speurtocht naar de beste oplossing voor specifieke wensen van hun klanten. Hoe complex ook, haar kennis is van onschatbare waarde voor iedereen die een oplossing zoekt voor de eigen problemen met print.

“Ons thema bij FESPA is: ‘What Matters To You Inspires What We Do’. Die houding dat wat belangrijk voor gebruikers is ons aanzet tot handelen, weerspiegelt de continue aandacht die wij geven aan feedback uit de branche. Zo konden wij verder perfectioneren wat volgens ons de meest precieze, high-performance printer/cutter op de markt is – de TrueVIS VG2,” merkt Nadia op.

Bron: Persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK