Roland DG verkoopt 420.000 snijplotters

stika_15Roland DG maakte bekend dat het onlangs zijn 420.000ste snijplotter verkocht.

“We horen wel vaker dat de markt van snijplotters verzadigd is”, zei Yuko Maeda, Algemeen Directeur bij Roland DG voor Sign-producten. “Wij geloven echter dat zowel professionals als particulieren nog altijd snijtoestellen nodig hebben. We willen ons dan ook blijvend engageren om de verwachtingen van onze klanten in te lossen met onze marktleidende technologie. De verkoop van onze 420.000ste snijplotter is daar het beste bewijs van.”

Roland DG begon in 1988 met de verkoop van snijplotters van het CAMM-1-gamma om de productiviteit van signmakers te verhogen. “Voordien werden sjablonen en signalisaties met de hand gemaakt”, schetst Maeda. “Onze professionele snijplotters raakten echter ingeburgerd in een groot aantal domeinen en werden ingezet voor uiteenlopende toepassingen. Voorbeelden zijn de productie van stickers, overdrukplaatjes, signalisatie, folies om ramen te blinderen, vloerstickers, transfers voor textiel en zo meer.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK