Business & Technology Update 2018

Printmedia nieuws en CMBO organiseren op 23 november een bijeenkomst waar acht deskundigen hun licht laten schijnen op de huidige stand van de grafische economie en technologie.
De bijeenkomst wordt gehouden bij Prindustry in Haarlem en is bedoeld om gezamenlijk te praten over de onderwerpen die nu belangrijk zijn in ons speelveld. Namens Blokboek zit Marco den Engelsman in het Forum.
Gespreksleider Peter Luit voelt de deskundigen aan de tand en toetst hun beweringen met het aanwezige publiek. Kristisch? Zoek snel een plaats op de eerste rij rondom de gesprekstafel en laat uw stem horen. Gastheer Ramon van Wingerden (directeur Prindustry) trapt af met een inleidende speech en zet daarmee de toon voor een dynamische discussiemiddag. Toegang is gratis!

Inschrijven kan hier

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK