Drukwerkonline.nl speelt in op ‘goedkoopste’ garantie van HelloPrint

Op de website van drukwerkonline.nl zet het bedrijf vooral in op een prijsvergelijk met drukland.nl en drukwerkdeal.nl. Via social media trekt het bedrijf wat aandacht met een vergelijking met HelloPrint.

Drukwerkonline Helloprint

Enkele jaren geleden deed printmedianieuws onderzoek naar de verschillen in prijzen via een aantal online aanbieders. Zowel de verschillen in prijs als de zogenaamde resellerkortingen waren destijds opvallend. Toen werd de conclusie getrokken dat er nog steeds voldoende ruimte in de marge zit om te kunnen ‘spelen met de prijs’.

Drukwerkonline Prijsverlijker

Of dat nu ook nog het geval is, zou wederom onderzocht moeten worden. Bij navraag zeggen een aantal online aanbieders bepaalde producten in prijs te hebben verhoogd, vooral veroorzaakt door hogere kosten in inkten, toners, papier en andere substraten.

Hoe dan ook, de transparantie in de online prijsplaatjes is lastig te doorgronden. De vergelijking die drukwerkonline.nl maakte ten opzichte van HelloPrint, is daarbij ook nog eens een niet realistische opdracht, die je als gecombineerde opdracht niet zo gauw zal tegenkomen.

Helloprint Connect
De actie van HelloPrint van een paar weken geleden.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK