manroland Benelux stapt in BUSCH-apparatuur ten behoeve van postpress

manroland Benelux breidt het postpress-programma uit met BUSCH afwerkingsmachines. Busch is wereldwijd bekend om hun stansmachines voor labels, bandeersystemen en afvoerbanden voor snij- en stansmachinerestmateriaal.

Met de uitbreiding van het Busch programma levert manroland Benelux nu extra oplossingen voor een snelle doorloop en aflevering van grafische eindproducten. Busch Gmbh met meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van papierverwerkingsmachines is een belangrijke uitbreiding van het programma voor manroland Benelux.

manroland Benelux zet met deze uitbreiding een volgende stap als complete businesspartner voor drukkerijen, digitale printers en afwerkingsbedrijven.

Bron: manroland (partnerbijdrage).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK