manroland Benelux stapt in BUSCH-apparatuur ten behoeve van postpress

manroland Benelux breidt het postpress-programma uit met BUSCH afwerkingsmachines. Busch is wereldwijd bekend om hun stansmachines voor labels, bandeersystemen en afvoerbanden voor snij- en stansmachinerestmateriaal.

Met de uitbreiding van het Busch programma levert manroland Benelux nu extra oplossingen voor een snelle doorloop en aflevering van grafische eindproducten. Busch Gmbh met meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van papierverwerkingsmachines is een belangrijke uitbreiding van het programma voor manroland Benelux.

manroland Benelux zet met deze uitbreiding een volgende stap als complete businesspartner voor drukkerijen, digitale printers en afwerkingsbedrijven.

Bron: manroland (partnerbijdrage).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK