Manroland Benelux RMGT persen voor Zuiderburen

Nu de economie aantrekt worden blijkbaar ook weer offsetpersen gekocht. Manroland Benelux laat weten net meerdere nieuwe vellenpersen te hebben verkocht bij onze zuiderburen. De Belgische Drukkerij ABC in Meerbeke investeerde in een RMGT 920PF-8, een achtkleuren schoon- en weerdrukpers in het 64 x 92 cm-formaat. En Drukkerij Depress in Laakdal kocht exact dezelfde schoon- en weerdrukpers.
Daarnaast is bij drukkerij Verspecht in Londerzeel onlangs een nieuwe RMGT 920ST 5-kleurenpers (formaat 64 x 72 cm) geïnstalleerd. Verspecht investeerde tegelijkertijd in een Baumann Wohlenbert snijstraat en een ctp-installatie. Het Luxemburgse Ossa kocht een RMGT 790ST-4 vierkleurenpers (formaat 60 x 78 cm) met lakunit.
Bron: grafisch-nieuws

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK