Flyer.be kiest voor RMGT 920PF-8 achtkleurenpers

Flyer.be in Brugge koos recent voor de RMGT 920PF-8 achtkleurenpers met LED-UV droging. Eigenaar Ahmed Hilami zegt dat de investering puur gericht is op snelheid en dus capaciteit.

Ahmed Hilami zegt net zoals zovele andere ondernemers in het online segment, dat bestelgemak en snelle levering kernpunten zijn van zowel strategie als operatie binnen het bedrijf. Naar zijn mening wordt ook ‘same day delivery’ in de grafische branche steeds normaler.

RMGT 920PF-8

Ryobi

Voorheen werd deze machine verkocht onder het merk Ryobi, Manroland doet goede zaken binnen dit segment, waarbinnen deze pers gebruik maakt van UV-inkten en LED-UV droging. Hilami zegt daarover: “Zonder LED-UV droging zou het onmogelijk zijn om het drukwerk meteen af te werken, maar nu dus wel. Zo zitten we op dezelfde lijn met onze digitale pers, en dat maakt planning een stuk eenvoudiger. Ook zijn er binnen het UV segment duidelijke substraatvoordelen. Bij bepaalde papiersoorten slaat de inkt dermate weg dat het quasi onmogelijk is om mooie en intense kleuren te halen. Met de LED-UV droging krijgt het papier als het ware de kans niet om de inkt op te zuigen, waardoor de kleuren feller en contrastrijker weergegeven worden. Dat biedt dan weer mogelijkheden die we voordien niet hadden, en is goed voor de verruiming van ons productaanbod.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK