Impress kiest met Ricoh voor vernieuwing en uitbreiding

Impress uit Woerden heeft op de Grafische Vakbeurs gekozen voor drie nieuwe Ricoh Pro C9110 kleurenproductiesystemen. “Dat is deels uitbreiding van onze capaciteit en deels modernisering van ons printerpark”, zegt Harry Buisman die binnen Impress verantwoordelijk is voor Publimedia. 

Impress en Ricoh kopieMet deze nieuwe printing-on-demand activiteit richt Impress zich op uitgeverijen en opleidingsinstituten. “De keuze voor Ricoh hebben we weloverwogen gemaakt. Het sluit goed aan bij onze nieuwe business line; het produceren van onder andere lesboeken, tijdschriften en cursusmaterialen. Daarnaast kunnen we de nieuwe printers inzetten voor de productie van direct en transactiemail. Met deze generatie Ricoh-printers beschikken we over de meest moderne en veelzijdige digitale kleurenproductiesystemen van dit moment. Tijdens testen werden overtuigende scores behaald op het gebied van productiviteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiency en kwaliteit. Met Ricoh halen wij naast een nieuw merk ook een nieuwe partner in huis.”

Sander Sondaal, Directeur Production Printing, vertelt: “Wij blijven investeren in nieuwe producten en diensten, wat onder andere heeft geresulteerd in een volledig nieuwe lijn rotatie- en losbladproductiesystemen. Hier op de Grafische Vakbeurs tonen we bijvoorbeeld de nieuwe Pro C9100-serie kleurenproductiesystemen voor het eerst aan de Nederlandse markt. Wij zijn dan ook trots op het vertrouwen dat Impress in ons en onze producten toont met deze omvangrijke investering.  De Pro C9110 sluit naadloos aan op de ambitie van Impress om ook in hoge volumes grafische toepassingen te produceren. Vol vertrouwen kijk ik naar de toekomst met Impress als nieuwe partner.“

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK