Fulfilmentbedrijf Impress neemt werk repro’s over

printers tamicareMooi voorbeeld van marktverbreding; het bedrijf Impress in Woerden is bekend als mail- en documentverwerkend bedrijf dat transactioneel drukwerk en direct mail produceert voor grote kalnten als Rabobank, ING, Achmea en Menzis. Als uitbreiding hierop gaat het bedrijf met Smart Printing een stap verder. SmartPrinting is een nieuwe vorm van outsourcing waarbij het printen en posten van documenten wordt overgenomen van een bedrijf.
De werknemers kunnen vanaf hun (flexibele) werkplek gewoon printopdrachten blijven geven, maar het fysieke printen en ter post aanbieden gebeurt dan niet op printers of een repro binnen het eigen bedrijf, maar in Woerden. Impress zorgt ervoor dat alle documenten binnen 24 of 72 uur geprint en verstuurd worden  in C4 of C5 formaat. Voordeel voor bedrijven die gebruik hiervan maken zou zijn dat zij geen ‘dure’ processen, eigen postkamer en printerpark nodig hebben.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK