Uitbreiding printcapaciteit voor Intermail

Met de komst van een tweede Océ ColorStream rotatieve inkjetprinter, heeft Intermail in Nieuw Vennep de printcapaciteit verder uitgebreid. “Onze eerste printer draaide overuren. Het kwam dan ook regelmatig voor dat we capaciteit tekort kwamen”, zegt directeur Jeroen Rothert. “Met de komst van de nieuwe machine hebben we afscheid kunnen nemen van meerdere kettingprinters, die we voor printen in zwart op voorbedrukte rollen inzetten. Die kettingprinters hebben hun dienst méér dan bewezen en ons nooit in de steek gelaten.”

Gert Rothert, directeur: Sinds enkele jaren printen we full color en variabele data in één productiegang van een blanco rol papier, en dat levert tijdwinst op. Steeds meer klanten ontdekken dat. De afdrukkwaliteit doet niet meer onder voor die van voorbedrukte rollen. Ook dat zien onze klanten, die wij helpen om beter, gerichter en persoonlijker te communiceren. “Met de komst van onze tweede Océ ColorStream kunnen we weer volop de service en de snelheid bieden die onze klanten van ons gewend zijn.”

Intermail regelt voor vele klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten, en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail bestaat 50 jaar, heeft een gezonde financiële basis en laat daarbij ook groei zien in omzet en productiemiddelen. Mede daardoor is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Nederlandse direct- en transactiemailmarkt. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mailpieces met een team van een kleine 90 mensen, vanuit twee locaties in Nieuw-Vennep.

Meer informatie: www.intermail.nl.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK