Belangrijke uitbreiding voor Myjour

Op Myjour.com – online platform voor het lezen van losse (tijdschrift)artikelen – zijn binnenkort titels van Sanoma en Wegener te vinden. NRC publiceert al in Myjour.

myjour

Gebruikers kunnen dan losse artikelen kopen uit onder meer Viva, BN/De Stem en nu al uit NRC Reader. Zij betalen op deze manier alleen voor het artikel dat zij willen lezen en hoeven niet het hele magazine of de hele krant aan te schaffen.

Op 1 oktober is Myjour gelanceerd. Via Myjour kunnen gebruikers vakinformatie en personal interest artikelen lezen op hun tablet, smartphone en desktop. Na een gratis preview besluit de lezer zelf of hij het artikel koopt en volledig leest. Hiermee betaalt de lezer alleen voor wat hij nodig heeft. Mensen kunnen zonder account al in Myjour rondkijken en de gratis artikelen lezen. Met account kunnen gebruikers zelf een voor hen interessante selectie van artikelen samenstellen. Myjour werkt samen met vooraanstaande uitgevers en individuele auteurs en bedrijven. Het platform is onafhankelijk, bannervrij en ontvangt géén subsidie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK