Online kiosk Myjour stopt ermee

myjourDe online bladenkiosk Myjour stopt ermee. Vier jaar na de introductie gaat eind deze maand de site op zwart. Via Myjour kunnen consumenten op hun tablet, smartphone en desktop losse (tijdschrift- en kranten)artikelen kopen van uitgeverijen als Sanoma, Wegener en NRC. Het Nederlandse online content platform volgens het ‘pay per article’-principe blijkt niet een voldoende winstgevend verdienmodel. Myjour zou 40.000 gebruikers hebben, waarvan 5% tegoed heeft gekocht bij de site. Daarmee legt Myjour het af tegen het succesvolle Blendle, dat in Nederland al een half miljoen gebruikers telt. De initiatiefnemers willen de techniek en opgedane ervaring wellicht gaan inzetten voor nieuwe projecten.
Bron: Emerce/villamedia

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK