‘Pay per article’ via Myjour.com

tabletX-CAGO gaat een strategische samenwerking aan met Myjour, een aanbieder van content (artikelen) via haar Myjour.com platform. Door deze samenwerking zijn straks artikelen uit The Times en de Wall Street Journal beschikbaar als ‘pay per article’. X-CAGO  is fabrikant van segmentatie software waarmee het mogelijk is om gedrukte media te deconstrueren in afzonderlijke eenheden zoals artikels en advertenties.
Volgens Koos Hussem, CEO van X-CAGO zal in april van dit jaar content van The Times en de Wall Street Journal beschikbaar komen in Myjour, en hebben ook andere buitenlandse uitgevers interesse deel te nemen op het Nederlandse Myjour platform. (Bron: ANP)

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK