Smurfit Kappa vergroot digitale printcapaciteit

Onlangs is de tweede digitale printer bij Smurfit Kappa Drogenbos in gebruik genomen. Hiermee vergroten ze de capaciteit tot het leveren van hoogwaardig bedrukt Point of Sale (POS) materiaal en displays.
Dankzij de nieuwe digitale printer komt de vestiging tegemoet aan de veranderende behoeften van de retail en zijn shoppers. Zowel grote als kleine merken zijn constant bezig met het vernieuwen van hun producten én de wijze waarop zij de consument benaderen en trachten voor zich te winnen.

Door de snelheid en flexibiliteit van digitale print, kunnen producenten en retailers gepersonaliseerde acties en productinnovaties op een snelle, efficiënte en duurzame manier naar de winkelvloer brengen en bovendien inspelen op actualiteiten. Met dergelijke acties stijgt de stopping power van een product, en daarmee de kans op meer verkoop.

De aanschaf van de nieuwe printer is in lijn met de weg die Smurfit Kappa Group is ingeslagen. In juli kondigde de afdeling Product Development van het bedrijf de ontwikkeling van een nieuwe reeks papierkwaliteiten aan, geschikt voor zowel digitale als flexodruk printers.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK