Smurfit Kappa lanceert hele reeks ‘social distancing’ producten

Smurfit Kappa denkt dat ‘beschermende maatregelen’ rondom corona een ‘blijvertje’ zullen zijn. Daarom heeft de fabrikant een hele reeks ‘social distancing’ producten ontwikkeld.

Alle producten zijn via elogo-smurfit-kappaen ‘offerteaanvraag’ bij het bedrijf te bestellen, alhoewel er geen specifiek formulier per product is voorzien. Je komt helaas op het gewone contactformulier terecht. De meeste producten zijn gemaakt van golfkarton of honingraatkarton en zijn 100% recyclebaar. De verschillende producten kunnen uiteraard bedrukt worden om veiligheidsboodschappen en -protocollen extra aandacht te geven.

Bron: Grafisch Forum

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK