Gratis iconenset voor het MKB

Dat het MKB een spannende periode tegemoet gaat, valt niet te ontkennen. De corona-maatregelen versoepelen geleidelijk, de wegen worden drukker en kantoren gaan mondjesmaat weer open. Het is tijd om je als ondernemer voor te bereiden op ‘het nieuwe werken’. Deze voorbereiding wordt eenvoudiger door een gratis iconenset, ontwikkeld door strategisch ontwerpbureau Studio Piraat.

gratis iconenset voor het MKB Dankzij de iconenset richt je kantoren, winkels en andere werkruimtes op een visuele en veilige manier in. De set bevat onder meer iconen voor het afstand houden, het schoonhouden van de deurklinken, het meebrengen van je eigen lunch, het aantal personen in een kamer en betreft de essentie van goede ventilatie en hoge luchtvochtigheid.

De set is voor diverse middelen te gebruiken. Denk aan een print, stickers, website, nieuwsbrieven en social media.

Download de iconenset gratis.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK