Buitenreclame CHANGE campagne

Vanaf deze week zie je buiten ongetwijfeld ergens de bushokjes en buitenreclame van de campagne van Change-INC.com. Meer dan 100 Nederlandse bedrijven en DuurzaamBedrijfsleven hebben zich verenigd in de communitiy Change INC. Het doel is om met z’n allen na te denken over hoe we de economie van morgen NU alvast kunnen gaan vormgeven.

CHANGE CAMPAGNEChange INC. wil de toekomstmakers van Nederland actief met elkaar verbinden. Grote veranderende bedrijven en slagvaardige scale-ups. Het draait om samenwerken en krachten bundelen voor een slimme, schone en stevige toekomsteconomie. Met een duidelijke call to action: verander mee en wordt onderdeel van de toekomst op Change-Inc.com.

Van HAK tot Grolsch

Change INC. bestaat uit 100 toekomstmakers, waaronder DSM, Grolsch, Rabobank, Zwitserleven, HAK, Protix, Faber Halbertsma Group en Plus Retail. Veelbelovende scale-ups, die ook veel snelheid geven aan de toekomst, als: Lightyear One, LandLife Company en True Price.

Niet denken in problemen, maar in kansen

Yoeri van Alteren, oprichter en directeur DuurzaamBedrijfsleven: “Deze coronatijd heeft ons duidelijk laten zien dat snelle verandering wel degelijk mogelijk is. En noodzakelijk. We maken ons zorgen over de toekomst en zijn bang voor een economische crisis. Met Change INC. wil ik vertrouwen wekken in de toekomst. Morgen wordt vandaag bedacht.”

CHANGE CAMPAGNE“Veel bedrijven zijn vandaag al bezig met het vormgeven van de toekomsteconomie. Bij DuurzaamBedrijfsleven belichten we dagelijks de mooiste ondernemers, de schoonste technologieën en de krachtigste bedrijven. Met Change INC. hebben we de belangrijkste toekomstmakers verbonden. En met Change-inc.com kan iedereen onderdeel worden van die toekomst.”

“Change INC. start de beweging met meer dan 100 bedrijven. Maar hoe breder de community, hoe groter de impact. Verander mee en wordt onderdeel van de toekomsteconomie. Change-inc.com is het platform voor het bedrijfsleven van vandaag én morgen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK