Buitenreclame effectief in campagne

 buitenreclameOnderzoeksbureau Gfk heeft Outreach, de nieuwe naam van het Platform BUitenreclame Exploitanten (PBE), blijkt dat de effectiviteit van buitenreclame in een reclamecampagne groot is. Buitenreclame zou zowel in de week en de maand na de campagne voor meer extra verkoop zorgen.

Lees meer op de onderzoekspagina van JCDecaux, een partij die als marktleider op het gebied van modern, functioneel en gebruiksvriendelijk stadsmeubilair deze positieve uitkomsten voor buitenreclame logischerwijs als positief nieuws presenteert.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK