Kiesjefolders.nl scoort met abri-campagne

Folderverzender Kiesjefolders.nl kreeg ruim tien procent meer respons op hun direct mail, dankzij de inzet van buitenreclame.

De campagne werd in Leiden uitgerold. Dat werd gedaan vanwege de invoering van de JA/JA-sticker in die gemeente. Kiesjefolders.nl wilde bestuderen welk effect buitenreclame zou gaan krijgen op een directmailactie in die gemeente. Dat bleek succesvol te zijn. Ook de adverteerders die gebruik maken van het platform reageerden enthousiast.

Jcdecaux Kiesjefolder

Buitenreclame-specialist JCDecaux zal, volgens Kiesjefolders.nl oprichter Aldo Breed, zeker verder worden ingezet bij de verdere uitrol van de JA/JA-stickers in andere gemeentes. Hij zei: “In Leiden is een goed netwerk van JCDecaux met buitenreclame op de juiste plekken, dat heeft ons ontzettend geholpen meer respons te verkrijgen op de Direct Mailing. We zouden absoluut een volgende keer weer voor JCDecaux kiezen om onze doelstellingen te behalen. De buitenreclame is interessant voor ons om lokaal in te zetten, vooral bij branding doelstellingen.”

Bron: JCDecaux

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK