Stel je eigen SEAT samen via interactieve abri

seatJCDecaux heeft een bijzondere interactieve buitenreclame actie voor automerk SEAT. De voorbijganger die wacht op de tram kan via de abri met zijn smartphone zelf de kleuren en accessoires kiezen die hij het liefst op ‘zijn’ SEAT zou willen zien. In de abri is een digitaal scherm met internet geïnstalleerd. Via een keuzemenu met color packs kunnen voorbijgangers op hun smartphone de auto van kleur laten veranderen. Daarnaast verandert, dankzij gebruik van de edgelicht-techniek in de glazen achterwand van de abri, de kleur van de contouren mee met de kleur die de passant heeft gekozen voor de auto. De voorbijganger kan ook zelf de lampen, het alarm en de claxon van de auto op de abri bedienen vanaf zijn smartphone. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt.
Bron: JCDecaux

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK