Lock-Down Limo voor Gen-Z

BubbelFriss doet in deze tijd een campagne voor Generatie Z, de doelgroep van het merk, die het volgens hen nu behoorlijk zwaar heeft met het feit dat ze niet kunnen chillen en feesten met hun vrienden. Via een Instagram activatie konden fans zich inschrijven voor een feestdag met de Lock-Down Limo. Een limo die binnen de maatregelen helemaal gewrapt was in bubbel-stijl!

Lock-Down LimoDe Lock-Down Limo werd gepimpt met fruit, de lekkerste bubbels en voorzien van gadgets voor een te gekke ervaring, zoals een karaoke-set, een scherm om te videobellen en TikTok’s op te nemen. De limo werd helemaal corona-veilig gemaakt door middel van verschillende maatregelen, zoals: 1,5m afplaktape, doorzichtige tussenschermen en andere hygiëne- en afstandsoplossingen. Hierdoor konden de winnende vrienden op een veilige manier samen een fysiek feestje vieren.

Bekijk hier de BubbelFrisss Lock-Down Limo video.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK