Corona-acties New Skool Media

Uitgeverij New Skool Media heeft 20.000 magazines aan Nederlandse zorginstellingen gedoneerd, om cliënten en personeel een hart onder de riem te steken. De uitgever – van onder meer Elsevier Weekblad, delicious., KIJK en Vorsten – werkte daarin samen met distributeur Nic. Oud, die zijn diensten ook vrijwillig aanbood. In totaal ontvingen 238 instellingen afgelopen week gratis een flinke doos met magazines.

Mondkapje New Skool MediaDaarnaast zet de Amsterdamse uitgever ook op andere vlakken zijn media en middelen in om de Nederlander nu van extra dienst te zijn. Zo zette zelfmaakmode-magazine Knipmode ruim twee maanden geleden al een patroon voor een mondkapje online. Deze week was de bijbehorende YouTube video al 230.000 keer bekeken. Ook geeft Knipmode naailes via Facebook Live: een patroon van A-Z en aan het eind van de avond heb je een kledingstuk klaar.

De eerste digitale delicious.academy met kookschrijfster Yvette van Boven, op 6 mei, was met 500 inschrijvingen binnen mum van tijd vol.

Daarnaast brengt New Skool Media verschillende nieuwe media uit, zoals het online magazine #lekkerthuis en een printkatern In eigen land. Daarin vinden lezers allerlei verhalen uit de magazines van de uitgever – met name Roots, Seasons, Zin, Fiets Actief en delicious. – waarin zowel Nederland als de achtertuin als bestemming worden gevierd.

Ondertussen passen de verschillende magazines zich aan de actualiteit aan. Formule 1 Magazine komt deze maand met een dubbeldik themanummer over zeventig jaar grand prix. En Procycling maakte een speciaal bewaarnummer over het laatste fietsdecennium.

Lekker Thuis New Skool Media

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK