Gratis WordPress advies voor gehele bedrijfstak

Voor de gehele bedrijfstak bieden blokboek.com en printmedianieuws de komende weken kosteloze adviezen op het gebied van WordPress websites voor bedrijven. Gebruik deze periode om je website onder de loep te nemen.

Willekeurig of je nu (nieuwsbrief)abonnee bent, lid van een kennis- of brancheorganisatie of ZZP’er, iedereen is welkom. Veel bedrijven hebben een website die gebaseerd is op onderliggende WordPress technologie. Jij ook? Wordt het weer eens tijd om er samen naar te kijken?

Willekeurig of je nu een eenvoudige website hebt, die wat opgeknapt moet worden of dat er vraag is naar meer geavanceerde technieken, het spreekuur staat voor iedereen open.

Lang niet iedereen weet met alle aspecten van WordPress om te gaan. Wij bieden gratis online spreekuren aan om al je vragen te beantwoorden. De sessies duren maximaal een uur. Hopelijk kan je daarna je eigen vervolgstappen zetten. Maak er gebruik van, wij hebben uitgebreide ervaring rondom alle aspecten van WordPress. Als uitgever, als webapplicatieontwikkelaar, zowel binnen als buiten de branche.

Vul onderstaand formulier in en we nemen op het door jou gewenste moment contact met je op. We plannen de sessies per week, laat het ons weten indien de data vermeld in onderstaand formulier je niet uitkomen. Zolang de behoefte blijft bestaan, verlengen we onze wekelijkse online spreekuren.

Informatiebronnen/kennis:

Om de registratie centraal te houden, willen we je vragen je ’tijdslot’ aan te vragen via de website van printmedianieuws.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK