Vintage Stadsposters presenteert kettingkaartjes

Kaartjes sturen is in deze periode extra leuk. Vintage Stadsposters uit Deventer maakt bekend daarvoor nu speciale kaartjes te hebben ontworpen die werken als kettingbrief.

Rick de Visser van Vintage Stadsposters: “Juist nu we allemaal thuiszitten is het extra fijn om te weten dat er mensen zijn die aan je denken. Het idee van onze kettingkaartjes is, dat er een soort kettingreactie ontstaat. De ontvanger van een kaartje wordt gestimuleerd ook een setje kaarten aan te schaffen en een foto op social media te zetten met de hashtag #kettingkaartje. Zo verspreiden we met elkaar veel liefde.”

Vintage Stadsposters kettingkaartjes

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK