Stormloop op gratis vloerstickers Zeeman Reclamegroep

De belangeloze actie van Zeeman Reclamegroep om gratis vloerstickers uit te delen kon rekenen op veel aanvragen. Op vrijdag 27 maart maakte de Reclamegroep bekend 500 vloerstickers uit te delen aan ondernemers. De boodschap is er één die ondernemers nu graag verspreiden in hun zaken: ‘Houd 1,5 meter afstand’.

Zeeman Reclamegroep vloerstickerAl op zaterdag 28 maart meldde de Reclamegroep via Noordkop Centraal: “Door de enorme vraag kunnen we de vloerstickers helaas niet allemaal klaar hebben komende maandag. De stickers kunnen daarom dinsdagmiddag 31 maart vanaf 12 uur worden afgehaald op onze vestigingen in Den Helder en Schagen.”

Zeeman Reclamegroep bestaat uit een reclamestudio, offsetdrukkerij, uitgeverij, zeefdrukkerij, DTP studio, belettering en buitenreclame, met vestigingen in Den Helder, Langedijk en Schagen.

Beeldbron: Noordkop Centraal

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK