Stormloop op Coronavlaggen

DVC en Faber Exposize hebben speciale coronavlaggen ontwikkeld, om onder andere zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. De opbrengst hiervan gaat naar goede doelen.

Het aantal bestellingen van de speciale coronavlag die de Dokkumer Vlaggen Centrale maakt voor het goede doel, is geëxplodeerd. De vlaggenmaker kan de vraag nauwelijks aan.

Het bedrijf, dat voor elke verkochte vlag geld doneert aan het Rode Kruis, heeft al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Nog niet eerder liep een product zo goed.

Het idee voor de speciale vlag ontstond, nadat er veel aanvragen voor waren binnengekomen. Op de rood-wit gekleurde vlag staan twee klappende handen in een hart afgebeeld en de tekst ‘Met elkaar, voor elkaar!’ De tekst komt van iemand uit Brabant.

(Bron: Leeuwarder Courant)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK