Evenementenhal biedt ‘zorglocatie’ capaciteit aan

Easyfairs stelt zijn evenementenhallen beschikbaar als zorglocatie. Nog maar twee weken geleden kon hun laatste beurs, Sign & Print Festival, nog gewoon doorgaan.

Uit het persbericht: “Bijna 2 weken geleden vond Sign & Print Festival plaats in Evenementenhal Gorinchem. Nu stellen wij vanuit onze organisatie, Easyfairs, de hal beschikbaar aan lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen het coronavirus. Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enz.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK