Belgische drukkers roepen op om in eigen land te bestellen

Belgische grafimediabedrijven hebben in een open brief aan Belgische retailondernemers gevraagd om in deze tijden van de coronacrisis druk- en printwerk in eigen land te kopen. Buroform is de initiatiefnemer van deze open brief.

Belgische drukkers oproepDe brief is inmiddels ondertekend door meer dan 20 Belgische grafimediabedrijven. Naast Buroform zijn dat onder meer: Antilope de Bie, Graphius Group, XL Reklame, Drukkerij Hendrix, Drukkerij Baskerville, Dioss, Daddy Kate, Burocad, 3 Motion en Drukkerij Moderna.

Uit de brief: ‘Steun uw lokale drukkerij. Denk aan onze eigen printbedrijven als u drukwerk nodig heeft. Want meer dan ooit hebben zij ú nodig. Zij zijn het die jobs creëren, en zo bijdragen aan onze sociale zekerheid en een uitstekend economisch stelsel in stand houden.’

Lees de open brief op de website van Buroform.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK