Bijzondere printproducties #12: Helden van NL banier

Holland Vlaggen maakt een banier waarvan de opbrengst naar de Voedselbank gaat.

Wil jij de mensen met vitale beroepen ook een hart onder de riem steken tijdens deze coronacrisis? Wij wilden in ieder geval ons steentje bijdragen en laten zien dat we vierkant achter ze staan. Daarom wapperen deze vlaggen al fier in elke mast rondom ons pand. Vlag je mee? De opbrengst gaat naar de Voedselbank bij jou in de buurt, omdat zij tijdens de deze crisis zwaar onder druk staan en alle hulp kunnen gebruiken. De helden-vlag is verkrijgbaar in twee verschillende formaten of als banier.

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.
Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK