Bijzondere printproducties #7: Mind The Gap

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

Wie wel eens in de Londense Metro of op Schiphol is geweest, kent vast die elektronische stem wel: ‘Mind the gap, mind the gap’. Het deed Rob van der Plas aan een ander gat denken. De afstand van anderhalve meter, waar sommigen moeite mee lijken te hebben. En dus ontwierp hij, in samenwerking met drukkerij T-Shirtwereld uit Purmerend, een ‘corona-T-shirt’, waarvan de opbrengst deels naar het goede doel gaat.
www.t-shirtwereld.nl

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

(bron: Noord-Hollands Dagblad)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK