Bijzondere printproducties #6: Toiletpapier

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

Niemand weet waarom, maar toiletpapier speelt een grote rol in de coronacrisis. Als je dan toch hamstert, doe het verantwoord met toiletpapier van The Good Roll; verantwoord met een verhaal en een leuke bedrukking
The Good Roll-wc-papier zijn dubbeldikke, vrolijk vormgegeven rollen van 100% gerecycled papier, ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 50% van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden. En het wordt contactvrij aan huis bezorgd!

De rollen zijn te bestellen via de webshop.

 

 

 

 

 

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK