KVGO lanceert nieuwe website

Deze  week lanceerde KVGO de derde versie van haar op WordPress gebaseerde website. Met op de homepage de doorverwijzingen naar het meest actuele nieuws.

Uiteraard is alle content overzichtelijk verdeeld toegankelijk via het hoofdmenu. Met iets meer aandacht voor actueel nieuws is de website wat toegankelijker geworden. Jammer is wel dat de vormgeving verder is overgelaten aan de ontwikkelaar van het onderliggende vormgevingstemplate, een basis-template zoals je die zo vaak ziet bij allerhande WordPress websites, waardoor ‘alles op elkaar lijkt’. Deze volgepropte templates hebben ook vaak het nadeel wat traag te zijn, waardoor je op de KVGO-website bij elke paginawissel een ‘draaiende bal’ ziet die vooral duidelijk maakt dat de pagina traag laadt.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK