KVGO lanceert nieuwe website

Deze  week lanceerde KVGO de derde versie van haar op WordPress gebaseerde website. Met op de homepage de doorverwijzingen naar het meest actuele nieuws.

Uiteraard is alle content overzichtelijk verdeeld toegankelijk via het hoofdmenu. Met iets meer aandacht voor actueel nieuws is de website wat toegankelijker geworden. Jammer is wel dat de vormgeving verder is overgelaten aan de ontwikkelaar van het onderliggende vormgevingstemplate, een basis-template zoals je die zo vaak ziet bij allerhande WordPress websites, waardoor ‘alles op elkaar lijkt’. Deze volgepropte templates hebben ook vaak het nadeel wat traag te zijn, waardoor je op de KVGO-website bij elke paginawissel een ‘draaiende bal’ ziet die vooral duidelijk maakt dat de pagina traag laadt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK