Roland DG lanceert nieuwe website

Roland DG lanceert een nieuwe website. Het nieuwe platform bouwt een sterkere band op met het sociale netwerk rond het bedrijf en biedt een digitale ontmoetingsplaats waar gebruikers ideeën kunnen delen en zich laten inspireren.

Karel Sannen, Roland DG Marketing Manager, licht dit toe: “Ons primaire doel is om aan de hand van de nieuwe website de band met onze gebruikers hechter te maken en hen op een uitnodigende, interactieve manier samen te brengen. Hier vinden ze snel informatie over het scala aan applicaties en gepersonaliseerde oplossingen waarvan hun bedrijf kan profiteren, terwijl ze zich laten inspireren door gedeelde ervaringen van andere Roland-gebruikers. Elk land heeft daartoe een specifieke Roland DG-site voor meer lokale inhoud en betere connectiviteit, met directe toegang tot het plaatselijke Roland-team voor input en feedback.”

De nieuwe aantrekkelijke en vlotte lay-out van de website is voorzien van een speciaal Showcase-menu dat een grote reeks inspirerende toepassingen belicht. Bezoekers kunnen voor elke sector een verscheidenheid aan compatibele Roland DG oplossingen vinden – van promotionele producten, banners, borden, stickers, gepersonaliseerde kleding, kunst en nog veel meer. Wedstrijden en awards vinden er ook een plaats.

Een uitgebreide schijnwerper op Succesverhalen van klanten biedt persoonlijke ervaringen met sprekende foto’s van de resultaten. Gebruikers uit de hele wereld vertellen over hoe zij hebben geprofiteerd van investeringen in Roland DG-oplossingen en de nieuwe markten die zij hebben verkend.

Nieuw is ook een speciaal menu dat het bereik illustreert van Sectoren ondersteund door Roland DG, van interieurdesign, voertuig graphics tot tentoonstellingen, zeefdruk en nog veel meer. Elke sectie biedt bezoekers een verkenningstool en de informatie die ze nodig hebben en helpt bij hun algemene zoektocht naar een Roland DG oplossing die is afgestemd op hun behoeften.

“De nieuwe website van Roland DG slaat echt een brug tussen de digitale en sociale wereld, om bezoekers tijdig en op een eenvoudige manier te leiden naar de informatie die ze zoeken. Ze stelt Roland-gebruikers ook in staat om contact te maken met andere gebruikers en zich te laten inspireren”, voegt Sannen toe. “Ze bevordert echt onze familie- en gemeenschapszin.”

Bezoek de nieuwe website van Roland DG op www.rolanddg.nl.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK